Meille töihin

Hammashoitajan paikka auki joko kokopäiväiseen tai osa-aikaiseen työhön

Haemme hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan koko päiväiseen työsuhteeseen Hammasasema Otonpolille Jyväskylään. Toivomme kuitenkin sinun viihtyvän meillä pitkään. 

Työhön kuuluu yleis- ja erikoishammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa sekä tarvittaessa toimistotöitä. Meillä pääset näkemään perustyön lisäksi protetiikan ja kirurgian maailmaa.

Haemme joukkoomme positiivista ja reipasta hammashoitajaa. Meille sopiva henkilö voi olla vasta työuran alussa tai jo kokenut hammashoitaja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja se sijoittuu klo 7.00–20.00 välille. 

Me tarjoamme työntekijöille hyvät työterveyspalvelut, tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietu Smartumin. Noudatamme Tehy:n ja Hammaslääkärien työnantajayhdistyksen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. 

Yhteydenotot:

seppo@otonpoli.fi