Meille töihin

Suuhygienisti

Suuhygienistinä tehtäviisi kuuluu suu- ja hammassairauksien hoito, suun terveydentilan parantaminen, ennaltaehkäisevä suun terveydenhoito sekä esteettinen hammashoito. Pidät huolta myös välinehuollosta ja avustat tarvittaessa myös yleis- tai erikoishammaslääkäriä. Meillä tulet jakamaan huoneen yleishammaslääkärin kanssa. 

 

Haemme joukkoomme positiivista, reipasta ja itseohjautuvaa suuhygienistiä. Meille sopiva henkilö voi olla vasta työuran alussa tai jo kokenut suuhygienisti. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja se sijoittuu klo 7.00–20.00 välille. 

 

Me tarjoamme työntekijöille hyvät työterveyspalvelut, tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Noudatamme Tehy:n ja Hammaslääkärien työnantajayhdistyksen työehtosopimusta. Nuodatamme työssä 4kk koeaikaa. Kokoaikaisen suuhygienistin palkka on 3500e. Palkka on uudelleen neuvoteltavissa koeajan jälkeen, jopa 4000e/kk.

 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. 

 

Lisätietoja antaa:

toimitusjohtaja Seppo Kuttila

seppo@otonpoli.fi