Suuhygienisti

Hymyile, huolehdimme hampaistasi

Hammaskiven poistossa hampaat ja ikenet puhdistetaan plakista, hammaskivestä ja värjäymistä. Säännöllinen hammaskivenpoisto sekä hyvä kotihoito ehkäisevät suussa leviäviä bakteereita, jotka aiheuttava ientulehduksia.

Värjäymiä puhdistava sooda-/jauhepuhallus kuuluu hoidon hintaan. Hoidon hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella. Poistamme hammaskiveä ultraääni- sekä käsi-instrumentein. Saat myös yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta kotihoitoon sekä tuotteiden valintaan.  Suosittelemme potilaille hammaskivenpoistoa 1–2 kertaa vuodessa.

Hampaiden kevytvalkaisussa hampaiden sävyä saadaan vaalennettua n. 2 – 4 astetta. Hampaiston vaalenemisen aste on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa mm. hampaiden alkuperäinen väri. Kevytvalkaisu on erinomainen vaihtoehto jos haluat kevyen vaalennuksen tai ylläpitää aiemmin tehtyä valkaisua.

Hampaiden pitää olla tarkastettu sekä hammaskiven poisto pitää olla tehtynä ennen valkaisua.

Tehovalkaisulla saadaan 4-10 astetta vaaleammat hampaat ja pitkäkestoinen lopputulos. Valkaisutulokseen vaikuttavat hampaan väri ennen valkaisua, elintavat ja ravitsemus. Valkaisu ei rasita hampaita vaan jopa vahvistaa niitä. Yleisin haittavaikutus valkaisun aikana ja sen jälkeen on vihlonta. 

Kevytvalkaisuilla ja kotivalkaisuilla voidaan ylläpitää tehovalkaisun tulosta, näiden valkaisuteho on pienempi kuin tehovalkaisun ja lopputulos kestää huomattavasti lyhyemmän aikaa.

Usein yläetuhampaisiin halutaan kiinnittää pieni koru, kuten timantti tai kultainen sydän. Hammaskoru itsessään ei kuulu kiinnityksen hintaan. Voit hankkia itse mieleisen korun tai voimme auttaa sinua tilaamalla korun puolestasi.