Henkilöesittelyt

Olen Marjaana Kuttila, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri ja toiminut Jyväskylässä 29 vuoden ajan. Toimin korva- ja hammasasema Otonpolin tiloissa, Lutakonaukio 7, Jyväskylä.

Teen hammashoitoa peruspaikkauksista laaja-alaisiin kokonaispurennan kuntoutuksiin. Vaativia keinojuurihoitoja olen suunnitellut ja toteuttanut v:sta 1989. Tieto-taitoani olen kehittänyt käymällä lukuisissa kansainvälisissä keinojuurihoidon ja purentafysiologian kongresseissa yli 20 vuoden ajan, mm. 2019 Lissabonissa, 2018 Madridissa ja 2016 Veronassa.

Olen toiminut 20 vuoden ajan Suomen Hammaslääkäriseuran kouluttajana kouluttaen erikoishammaslääkäreitä, hammaslääkäreitä, työterveyslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Toimin Valviran terveydenhuollon pysyvänä asiantuntijana kahdettatoista vuotta.

Kansainvälisistä tehtävistä mainittakoon neljän vuoden toimintani Euroopan purentafysiologien järjestön tieteellisessä asiantuntijaryhmässä. Olen luennoinut kasvosärystä mm. Göteborgin yliopistolla ja lukuisia kertoja Suomen hammaslääkäripäivillä.

Väitöskirjani -98 käsitteli purentafysiologiaa ja kasvosärkyä. Jatkotutkimusta tein kasvosäryn esiintyvyydestä ja hoidosta mm. purentakiskolla yhteistyössä korvalääkäri Seppo Kuttilan kanssa. Yhteistyömme jatkuu edelleen. Olemme luennoineet aiheesta mm. Kuopion ja Turun yliopistolla.

Koen esteettisen hammashoidon mielenkiintoiseksi ja kiehtovaksi haasteeksi. Tervetuloa vastaanotolleni!

——————————————————————————————————————————————————–

Olen Jenni Kuttila-Saari ja toiminut pari vuotta yleishammaslääkärinä Otonpolilla. Pidän hammaslääkärinä työskentelyssä eniten ihmisten kanssa olemisesta. Haluan potilailleni kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Hoidan aina ihmistä, en vain hampaita.

Erityistä osaamistani on Invisalign kalvo-oikominen, joka tarkoittaa hampaidenoikomista huomaamattomilla, läpinäkyvillä kalvoilla. Invisalign sopii niin murrosikäisille kuin pitkälle aikuisuuteen ehtineille potilaille. Oikominen voi olla pientä muutamien häiritsevien hampaiden suoristamista tai koko hampaiston purentavirheen korjaamista, Invisalign soveltuu kaikkeen. Hoidot kestävät keskimäärin 6kk – 18kk.

——————————————————————————————————————————————————–

Olen Noora Nuutinen ja olen valmistunut suuhygienistiksi
joulukuussa 2019. Aloitin työt samaan aikaan Otonpolilla.


’’Suun terveys, se pieni iso asia. Haluan auttaa ymmärtämään suun
terveyden kokonaisvaltaisen merkityksen. Minulta saat
konkreettisia neuvoja juuri sinun suun parhaaksi. Meillä jokaisella
tulisi olla syytä hymyyn! Kerro suun terveyteen liittyvät huolesi ja
mietitään yhdessä ratkaisuja.’’


Olen kotoisin Joensuusta, mutta olen asunut opiskeluideni ajan
Kuopiossa ja nyt Jyväskylässä. Harrastan vapaa-ajalleni liikuntaa
monipuolisesti. Tervetuloa hammashoitooni!